Attendo Hedvig Sofia

Jo vuodesta 1894 asti vanhusten hoivakotina toiminut Attendo Hedvig Sofia on perinteikäs ja kodikas, Helsingin Kalliossa sijaitseva 26-paikkainen ikäihmisille suunnattu tehostetun palveluasumisen hoivakoti. Attendo Hedvig Sofia har varit ett vårdhem för äldre sedan 1894. Vårdhemmet erbjuder effektiverat serviceboende och är avsett för äldre personer och har specialiserat sig på vården av personer med minnessjukdomar.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Eläintarhantie 11

 • 00530 Helsinki

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 26

  Huoneen koko - 9,5 - 35,5 m2

  Palvelua kielillä - Suomi, Svenska

  Valmistunut - 1893

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Hedvig Sofia on erikoistunut muistisairaiden hoitoon. Hoivakoti sijaitsee meren läheisyydessä, puistomaisessa ympäristössä ja lähellä keskustan palveluja.

Hoitohenkilökunta on paikalla ympärivuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Hedvig Sofian tiloja on remontoitu vastaamaan nykysiä laatuvaatimuksia rakennuksen arvokasta historiaa kunnioittaen. Tuemme asukkaiden omatoimisuutta päivittäisessä hoitotyössä ja omaisten kanssa olemme säännöllisesti yhteydessä ja heillä on aktiivinen rooli asukkaiden arjessa.

 

Attendo Hedvig Sofia 1.2.2023 ennalta ilmoittamaton valvontakäynti.pdf

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakotiasumisen tavoitteena on tukea ikääntyvien ihmisten itsenäistä selviytymistä kodinomaisessa ympäristössä. Jokaisella asukkaalla on oma huoneensa, jonka voi sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaiden ulkoilu on tärkeää sekä asukkaille itselleen että hoitohenkilökunnalle. Asukkaat ulkoilevat hoitajiemme kanssa talomme pihalla ja lähipuistossa. Talon parvekkeet ovat ahkerassa käytössä kesäisin. Pianisti käy säännöllisesti kuukausittain soittamassa ja laulamassa yhdessä asukkaiden kanssa. Lisäksi pari kertaa vuodessa vierailee muitakin musiikkiesiintyjiä. Asukkaille pidetään jumppahetkiä pidetään asukkaille ja halukkaille järjestetään myös seurakunnan vierailuja järjestetään.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää