Hyppää sisältöön

Attendo Mellunmäki

Attendo Mellunmäki on Itä-Helsingin Mellunmäessa sijaiseva palvelutalo, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ja senioriasumista. Attendo Mellunmäki on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä.

Yhteystiedot

Osoite

 • Korvatunturintie 2

 • 00970 Helsinki

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 46

  Valmistunut - 2019

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Ei

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Mellunmäessä on 46 ympärivuorokautisen hoivan asiakaspaikkaa sekä asuntoja itsenäisemmin pärjääville ikäihmisille. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Valvontakäyntiraportti

Lääkehoitosuunnitelma

Lääkelupatodistus

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset ja viihtyisät oleskelutilat ja ruokatila. Asukkaalla on mahdollisuus halutessaan saunomiseen yhteisellä saunaosastolla. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien äärellä, vehreällä alueella, kaikkien peruspalveluiden äärellä. Palvelukodin kanssa samassa kiinteistössä sijaitsee myös päivittäistavarakauppa.

Katso ruokalistamme
Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Mellunmäessä toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota, mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon läheiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää