Attendo Ukko-Pekka

Attendo hoivakoti Ukko-Pekka on hoivakoti Humppilassa. Tarjoamme asukkaan tarpeista ja toiveista riippuen niin ympärivuorokautista hoivaa, kevyempää palveluasumista kuin intervallipaikkoja.

Yhteystiedot

Osoite

 • Kisakuja 3

 • 31640 Humppila

 • Kanta-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 44

  Huoneen koko - 21-32 m2

  Valmistunut - 2019

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneet ovat koltaan 21 m2 ja niissä on tilava invamitoitettu wc/suihkutila. Asukkaat voivat sisustaa huoneensa kotoisiksi omilla tutuilla tavaroillaan. Huoneet ovat pääsääntöisesti yhden hengen huoneita mutta muutamaan huoneeseen saadaan sijoitettua esimerkiksi pariskunta. Ukko-Pekan yhteistilat on suunniteltu ikäihmisten erityistarpeita silmälläpitäen. Yhteistiloissa viihdytään ja tavataan naapureita, myös sauna sekä kodin turvallinen pihapiiri ovat asukkaiden yhteiskäytössä.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteenja tarjoamme paljon iloista ja kiinnostavaa toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Asukkaille tarjotaan arvokas, omannäköisensä arki. Tarkoituksenamme on ylläpitää asukkaiden fyysisiä ja sosiaalisia voimavaroja. Toimintakykyä ylläpitävä liikunta on tärkeä osa asukkaan arkea ja kannustamme sosiaalisten suhteiden ylläpitoon, mahdollistaen myös vetäytymisen omaan rauhaan.

Story image

Kuntouttava toiminta Ukko-Pekassa

Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Lisätietoja palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Lue lisää