Hyppää sisältöön

Attendo Kultakehrä

Attendo Kultakehrä on Hyvinkäällä sijaitseva hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille. Kultakehrässä on neljä 15 asukkaan ryhmäkotia.

Yhteystiedot

Osoite

 • Iltatuulentie 2

 • 05440 Hyvinkää

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 60

  Huoneen koko - 25 m2

  Valmistunut - 2018

  Hyvinvointialue - Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Kultakehrässä jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Hoivakodin jokaisessa ryhmäkodissa on asukkaille yhteiset ja viihtyisät oleskelutilat ja ruokatila. Kultakehrässä on myös talvipuutarha, jossa on mukava ulkoilla vuoden ympäri. Hoivakodissamme syödään maistuvaa kotiruokaa, joka valmistetaan omassa keittiössämme.

Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. 

Attendo Kultakehrään pääsee asumaan KeuSoten maksusitoumuksella, palvelusetelillä tai itsemaksaen.

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Tietoa muuttajalle

Tietoa muuttajalle

Muutto hoivakotiin on suuri muutos ja uusi elämänvaihe voi mietityttää. Myös omaisilla voi herätä kysymyksiä, millaista läheisen elämä on Attendo-kodissa. Polku uuteen kotiin -oppaaseen olemme keränneet tietoa siitä, mitä hoivakotiin muuttaessa käytännössä tapahtuu. Lataa opas tästä:

Lue lisää