Hyppää sisältöön

Attendo Onnenkehrä

Attendo Onnenkehrä on Hyvinkäällä sijaitseva hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ikäihmisille.

Yhteystiedot

Osoite

 • Hämeenkatu 27-29

 • 05800 Hyvinkää

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 21

  Huoneen koko - 20 m2

  Valmistunut - 2018

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 1

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Onnenkehrän kanssa samassa kiinteistössä sijaitsee myös useita muita seniorityöhön erikoistuneita palveluntuottajia. Hoivakodissa on 21 asukashuonetta tehostetun palveluasumisen tarpeisiin. Asukkaiden tukena ja apuna on ammattitaitoinen henkilökuntamme ympärivuorokautisesti. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella hoivakodin asukkaalla on oma 20,5 m2 kokoinen huone, jossa on tilava WC/suihkutila. Asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroillaan. Hoivakodissa on myös asukkaille yhteiset, viihtyisät ja helppokuluiset oleskelutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja osallistua arjen askareisiin. Hoivakodissa on myös saunaosasto, jonka löylyt lämpiävät asukkaiden toivoessa. Hoivakodin piha-alue on esteetön ja helppokulkuinen.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Onnenkehrässä toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää. Järjestämme monipuolista toimintaa, joihin kukin voi osallistua omien voimavarojensa mukaan. Kannustamme yhteiseen ajanviettoon, mutta mahdollistamme myös vetäytymisen omaan rauhaan. Asukkaiden läheiset ovat aina tervetulleita vierailuille ja mukaan kodin arkeen. Attendo Onnenkehrän kanssa samassa kiinteistössä toimii ravintola sekä yksityisiä palveluntuottajia kuten mm. kampaaja, fysioterapeutti, hieroja ja jalkojenhoitaja, joiden palvelut ovat asukkaiden käytössä omakustannushintaan.

Viikko-ohjelmamme

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää