Hyppää sisältöön

Attendo Anttilanhovi

Attendo Anttilanhovi on Hyvinkäällä sijaitseva hoivakoti, joka tarjoaa hoivaa ikäihmisille. Anttilanhovi on kodinomainen hoivakoti, jossa jokainen asukas saa elää omannäköistä, täyttä elämää.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Yli-Anttilantie 29

  • 05830 Hyvinkää

  • Uusimaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakodissa on neljä ryhmäkotia, joista kolmessa on tehostettua palveluasumista eli ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevia asukkaita ja yhdessä ryhmäkodissa kevyemmän hoivan eli tuetun asumisen asukkaita. Osaava henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Antinhovin tilat on toteutettu yhteen tasoon ja esteettömäksi.

Hyvinkään Vehkojalla sijaitsevassa kodissamme on tilava ulkoilupiha kukkaistutuksin ja liikuntavälinein. Suojaisilla terasseilla on miellyttävää nauttia ulkoilmasta kesähelteellä ja sateellakin. Pihanaapurinamme on päiväkoti, jonka vilskettä voi seurailla keinussa. Takka luo tunnelmaa pimeneviin iltoihin.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Anttilanhovissa on aina mahdollisuus ulkoiluun. Hoivakodin suojaisalla pihamaalla ja terassilla kelpaa nauttia ulkoilmasta ja kuntoilla. Leivontaa, saunomista ja muita arjen askareita on säännöllisesti asukkaidemme toiveiden mukaan. Seurakunnan kanssa on hartaushetkiä ja tutut ammattiesiintyjät piristävät juhlahetkiämme. Teemme myös retkiä hoivakodin ulkopuolelle.

Palveluasumisen toiminnan ja sisällön ohjaus perustuu aina asiakkaan elämäntilanteesta lähtevään toimintatapaan. Palvelu on asukasta kunnioittavaa, tukee hänen osallisuuttaan asumisyhteisössä ja ylläpitää hänen toimintakykyään.

Viikko-ohjelmamme