Hyppää sisältöön

Attendo Ilo

Attendo Ilo on aivan Ilomantsin keskustassa sijaitseva hoivakoti. Ilo tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa turvallisessa ja kodinomaisessa ympäristössä.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Mantsintie 7

 • 82900 Ilomantsi

 • Pohjois-Karjala

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Valmistunut - 2020

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksillöllistä hoivaa

Hoivakoti on tarkoitettu päivittäisissä toiminnoissa apua ja ohjausta tarvitseville ikääntyville. Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen hoitohenkilökunta. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan hoito- ja palvelusuunnitelma. Suunnitelmaa päivitetään yhdessä läheisten, henkilökunnan ja asukkaan kanssa aina tarpeen mukaan. Ilossa syödään kotiruokaa, joka valmistetaan omassa keittiössä, ottaen huomioon erilaiset ruokavaliot. Ruokalistat on suunniteltu monipuolisiksi, terveellisiksi ja ennen kaikkea maukkaiksi. Arvokas vanhuus ja mielekäs arki ovat päivittäisen toimintamme kulmakivi. Olemme Siun Soten hyväksymä palvelusetelituottaja.

Tervetuloa kotiin

Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttä

Usein kysyttä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Maukas kotiruoka osana arkea.

Lue lisää