Hyppää sisältöön

Attendo Koski

Attendo Koski on Imatralla sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Työssämme painottuvat kuntouttava ja asukaslähtöinen, sekä yksilöllinen hoitotyö.

Yhteystiedot

Osoite

 • Volttikuja 2

 • 55100 Imatra

 • Etelä-Karjala

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 82

  Valmistunut - 2020

  Hyvinvointialue - Etelä-Karjalan hyvinvointialue - Eksote

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Tarjoamme ikäihmisille tehostettua palveluasumista ja kevyempää palveluasumista. Koski on viihtyisä ja kodikas hoivakoti lähellä Imatran keskustaa. Oma keittiö valmistaa ateriat ikäihmisten ravitsemustarpeet huomioiden. Koskessa moniammatillinen hoitohenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Asukkaalle nimetään omahoitaja. Yhdessä läheisten kanssa asukkaalle tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma.

Story image

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää