Hyppää sisältöön

Attendo Villa Vanamo

Attendo Villa Vanamo tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille Imatralla, Honkaharjun sairaalan lähellä.

Yhteystiedot

Osoite

 • Honkaharju 5 B

 • 55800 Imatra

 • Etelä-Karjala

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 61

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakoti on turvallinen ja viihtyisä vaihtoehto ikäihmiselle, jolle itsenäinen arki ei ole enää mahdollista. Villa Vanamossa asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää.

Painotamme työssämme kuntouttavaa ja asukaslähtöistä sekä yksilöllistä hoitotyötä. Moniammatillinen hoitohenkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja, ja asukkaalle tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma yhdessä läheisten kanssa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Villa Vanamon huoneet ovat yhden hengen huoneita, kooltaan 21,5-26 m2. Asukkaidemme yhteisessä käytössä ovat viihtyistä ruokailu- ja oleskelutilat sekä sauna ja oma piha, jossa on turvallista ulkoilla.

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Hoivakodin arjen aktiviteetit koostuvat muun muassa yhteisistä lukuhetkistä, peleistä, ulkoilusta, leipomisestä, askartelusta, musiikin kuuntelusta ja jumppahetkistä.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää