Hyppää sisältöön

Attendo Vuoksela

Attendo Vuoksela on Imatralla sijaitseva viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten hoivakoti, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Liikemiehenkuja 1

 • 55120 Imatra

 • Etelä-Karjala

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 40

  Huoneen koko - 20-35 m2

  Valmistunut - 2018

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Vuoksela sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Tarjoamme myös lyhytaikaista hoivaa. Vuoksela sijaitsee keskeisellä paikalla kauniin maiseman ääressä, lähietäisyydellä on kaikki palvelut.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Vuokselassa asukashuoneita on 40. Huonekoko on 20-35m2. 20 huonetta ensimmäisessä kerroksessa on tarkoitettu ympärivuorokautisen hoivan asukkaille. Palveluasumiseen on 2. kerroksessa yhteensä 20 huonetta omalla makuuhuoneella ja keittiöllä varustettuna. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Attendo Vuokselassa on kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, joissa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Vuokselassa on asukkaittensa näköistä. Hoivakodin arki koostuu muun muassa lehtien ja kirjojen luvusta, musiikin kuuntelusta, ulkoilusta, jumppahetkistä, leivontatuokioista. Kaikille asukkaille tarjotaan mahdollisuus osallistua näihin tilaisuuksiin oman kunnon ja mielenkiinnon mukaan. Huomioimme aktiviteeteissämme myös merkkipäivät ja juhlapyhät. Yhteistyö läheisten kanssa on meille erityisen tärkeää ja kutsumme säännöllisesti asukkaiden läheisiä viettämään iltoja kanssamme eri teemojen merkeissä.

Story image

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää