Hyppää sisältöön

Attendo Vuoksenniska

Attendo Vuoksenniska on Imatralla sijaiseva viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten hoivakoti, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Hoivakoti on tarkoitettu ikäihmisille, joille asuminen kotona itsenäisesti ei enää ole mahdollista.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Tammiharju 5

  • 55800 Imatra

  • Etelä-Karjala

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä hoivaa

41-paikkainen hoivakoti sijaitsee Honkaharjun sairaalan lähettyvillä kauniin maiseman ääressä. Ammattitaitoinen hoivahenkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Räätälöimme kaikki palvelut asukkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Story image

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää