Hyppää sisältöön

Attendo Pihlajakoti

Attendo Pihlajakoti on Joensuussa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti.

Yhteystiedot

Osoite

  • Noljakantie 17 C

  • 80130 Joensuu

  • Pohjois-Karjala

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä hoivaa

Pihlajakodissa asutaan omassa tilavassa huoneessa ja käytössä ovat viihtyisät yhteistilat sekä turvallinen piha-alue. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa ikäihmisille ja moniammatillinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jota arvioidaan ja päivitetään säännöllisin väliajoin.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakotimme on suunniteltu ammattitaidolla ja harkiten ottaen huomioon asukkaiden mukavuus ja tarpeet. Attendo Pihlakodissa on kaksi kodikasta 15 asukkaan ryhmäkotia, joissa on omat viihtyisät oleskelutilat ja parveke. Jokaisella asukkaalla on oma valoisa ja tilava asukashuone, kooltaan 20-30m2. Jokaisessa huoneessa on oma esteetön kylpyhuoneensa. Asukkaat voivat kalustaa huoneensa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Ulkoilu on helppoa ja turvallista omalla viihtyisällä pihalla – yksin tai yhdessä muiden asukkaiden kanssa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Pihlajakodin henkilökunta järjestää toiminnallisia tuokioita päivittäin. Monipuolinen ja mielekäs arki ylläpitää sekä fyysistä toiminta kykyä että sosiaalisia suhteita. Toiminnalliset tuokiot voivat olla lehden lukua yhdessä, leivontaa, askartelua tai ulkoilua. Lisäksi vapaaehtoiset, sekä koirakaverit käyvät vierailemassa viikoittain, erityisesti eläimet tuovat paljon iloa asukkaille.

Quote

"Täällä on meidän isän hyvä olla."

Devider

Pihlajakodin asukkaan läheinen

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää