Hyppää sisältöön

Attendo Sirkunhovi

Attendo Sirkunhovi on viihtyisä hoivakoti ikäihmisille. Sijaitsemme Joensuussa Utran kaupunginosassa hyvien palveluiden äärellä.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Kiikarikatu 38

 • 80160 Joensuu

 • Pohjois-Karjala

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 40

  Huoneen koko: 21,5 m2

  Valmistunut: 2016

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 2

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Tarjoamme asukkaillemme palveluasumista ja ympärivuorokautista hoivaa. Hoivakodin kodikkaat ja esteettömät tilat mahdollistavat asumisen ja hoivan silloinkin kuin avun tarve on suurta. Perusajatuksemme on tuoda kulttuuria hoivakodin arkeen. Kulttuuri viihdyttää ja tuo elämään mielekkyyttä. Lisäksi se tekee hyvää aisteille ja muistille sekä vahvistaa ihmisen identiteettiä sekä yhteisöllisyyden tunnetta.

Asukkailla on omahoitaja, ja jokaiselle asukkalle tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Toiminnan tavoitteenamme on säilyttää asukkaiden arki mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 21,5m2 huone. Huoneessa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Sirkunhovissa asukkaiden käytössä ovat yhteiset kodikkaat oleskelu- ja ruokailutilat sekä viihtyisä saunaosasto. Kaikki kodin tilat on suunniteltu esteettömiksi ja ikäihmisten erityistarpeet huomioiviksi.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Monipuolinen ja mielekäs arki virkistää ja ylläpitää toimintakykyä. Painotamme toiminnassamme muun muassa musiikkia, laulua, kuvataidetta, kirjallisuutta, teatteria, tanssia sekä muita kulttuurisia ilmaisukeinoja aktivoivina ja hyvinvointia edistävinä sekä osallistavina elementteinä hoivatyössä. Aktiviteettien suunnittelussa kuuntelemme myös asukkaiden toiveita ja huomiomme merkkpäivät ja juhlapyhät.

Quote

"Tämä on minun koti, minun on turvallista olla täällä ja minusta huolehditaan."

Devider

Mies, 86v

Hoivakoti Sirkunhovin asukas

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää