Hyppää sisältöön

Attendo Jalava

Attendo Jalava on Joroisissa sijaitseva viihtyisä ja turvallinen hoivakoti, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Tarjoamme palveluasumista ja ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille.

Yhteystiedot

Unit contact image
Unit contact image

Osoite

 • Mutalantie 8

 • 79600 Joroinen

 • Pohjois-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 50

  Huoneen koko - 20 m2 - 27 m2

  Valmistunut - 2018

  Hyvinvointialue - Pohjois-Savon hyvinvointialue

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Meiltä saa myös lyhytaikaista hoivaa helpottamaan omaishoitajan arkea. Hoivakoti sijaitsee keskellä Joroisten kirkonkylää kauniin maiseman keskellä. Hoivakodin lähietäisyydeltä löytyy kaikki tarvittavat palvelut. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma – yksilölliset tarpeet huomioiden. 

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Jalavassa on 41 huonetta on palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen asukkaille. Lyhytaikaisen hoivan 9 huonetta on varusteltu omalla keittiöllä ja terassilla. Asukashuoneet ovat kooltaan 20-28m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Attendo Jalavassa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on lisäksi viihtyisä saunaosasto ja asukkaiden käytössä on myös iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista ja mukavaa toimintaa, josta voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa huomioiden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään saman suuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä läheisten kanssa.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää