Hyppää sisältöön

Attendo Erkinpuisto

Attendo Erkinpuisto on joutsassa sijaitseva hoivakoti. Erkinpuistossa nautimme luonnosta, ulkoilusta ja puutarhanhoidosta asukkaiden kunnon ja jaksamisen ehdoilla.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Yhdystie 2 B

 • 19650 Joutsa

 • Keski-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Huoneen koko - 21 m2

  Valmistunut - 2017

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Erkinpuisto sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville vanhuksille. Hoivakoti sijaitsee keskellä Joutsan kirkonkylää kauniin maiseman keskellä kaikkien peruspalvelujen äärellä. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Asukkaaksi pääsee palvelusetelillä tai omakustanteisesti. Myös lyhytaikainen hoito on mahdollista.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneet ovat kooltaan 21m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Erkinpuistossa on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä helppokulkuiset yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Teemme aktiivista yhteistyötä läheisten kanssa. Painotamme Erkinpuistossa ulkoilua ja puutarhassamme oleskelua. Erkinpuistossa pihalla voi hoitaa kasveja kasvihuoneessa, istuskella suihkulähteen äärellä tai varjossa pergolassa, nautiskella ulkotakan lämmöstä tai vaikkapa ruokkia kaneja tai kanoja.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää