Hyppää sisältöön

Attendo Syystuuli

Attendo Syystuuli on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten hoivakoti, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää. Syystuuli sijaitsee rauhallisella omakotialueella Kaavin keskustassa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Kaartotie 12

 • 73600 Kaavi

 • Pohjois-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Huoneen koko - 20 m2

  Erikoisosaaminen - Muistisairaat, Hoidolliset asukkaat, Intervallihoiva

  Valmistunut - 2021

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Tarjoamme laadukasta ympärivuorokautista asumispalvelua sekä intervalliasumista uusissa, ikäihmisten tarpeita varten suunnitellussa hoivakodissa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on asukkaiden tukena ympäri vuorokauden ja okaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. 

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs arki tukee toimintakykyä ja hyvinvointia. Sitä ajatellen olemme suunnitelleet aktiviteetteja ja muuta tekemistä ikäihmisten erilaisia toiveita kunnioittaen. Asukkailla on mahdollisuus osallistua kanssamme säännöllisiin ja monipuolisiin toimintatuokioihin kiinnostuksen ja oman jaksamisen mukaan.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää