Attendo Hildantupa

Hoivakoti Hildantupa on Kangasalla Korpiniityntiellä sijaitseva hoivakoti ikääntyneille. Viihtyisällä asuinalueella sijaitsevassa hoivakodissa tarjoamme ikäihmisille portaatonta hoiva-asumista sekä yksilöllistä toimintakykyä ylläpitävää kuntoutusta.

Yhteystiedot

Osoite

  • Korpiniityntie 20

  • 36200 Kangasala

  • Pirkanmaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoiva ja palvelut räätälöidään aina asukkaan tarpeiden, toiveiden ja elämäntarinan mukaan ja jokaiselle asukkaalle tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja taloon muuttaessa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 20 neliön huoneensa, jonka hän voi sisustaa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan. Huoneen perusvarustukseen kuuluu laadukas hoivasänky sekä yöpöytä. Huone on varusteltu invamitoitetulla wc/kylpyhuoneella. Yhteiset tilat ovat avarat ja viihtyisät ja mahdollistavat yhteisen seurustelun ja ajanvieton. Hildantuvalla on myös mahdollisuus saunoa. Ulkoilu on mahdollista ympäri vuoden katetulla terassilla ja aidatulla pihalla-alueella.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hildantuvassa eletään rikasta, inhimillistä ja elämänmakuista arkea ilman kiirettä ja suorituskeskeisyyttä. Toimintamme punaisena lankana on aika, luovuus ja läsnäolo. Toimintakykyä ylläpitävä kuntoutus elää ja kulkee mukana talomme kaikessa toiminnassa. Jokaista asukasta ohjataan ja kannustetaan liikkumaan mahdollisimman aktiivisesti ja itsenäisesti, joko apuvälineillä tai ilman. Jos itsenäinen liikkuminen ei ole mahdollista, ohjaavat Attendon terapeutit asukkaalle yksilöllisesti soveltuvia harjoitteita hoitajienkin toteutettavaksi sekä ohjaavat apuvälineiden valinnassa ja käytössä.

Story image

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme.

Attendo Hildantuvan fysioterapeutin yhteystiedot löydät täältä.

Quote

"Hoitajat antavat aikaansa asukkaille, ja kohtaavat omaisen hymyssä suin. Omainen pidetään myös ajantasalla aresta, ja se on tärkeää."

Devider

Nainen

Hildantuvan asukkaan puoliso

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää