Hyppää sisältöön

Attendo Villa Rauhala

Attendo Villa Rauhala on Honkajoella sijaitseva hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Henkilökunta on läsnä ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Jokaisella asukkaalla on nimetty omahoitaja ja henkilökohtainen hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle asukkaalle

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Linnikantie 10 A

 • 38950 Honkajoki

 • Satakunta

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Huoneen koko - 20 m2

  Valmistunut - 2017

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakodissamme eletään elämänmakuista arkea ilman kiirettä ja suosituskeskeisyyttä. Asukkaiden tavat, tarpeet, toiveet ja tottumukset huomioidaan osana jokapäiväistä hoivaamme.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma 21m2 huone, jossa peruskalustuksena laadukas hoivasänky, muutoin asukkaat saavat sisustaa asuntonsa omilla tutuilla tavaroillaan. Asunnossa on WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Osa huoneista on mahdollista yhdistää kahden hengen huoneeksi, joka sopii asunnoksi erityisesti pariskunnille. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset ikäihmisten tarpeet huomioiden suunnitellut viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat sekä saunaosasto.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hoivakodin asukkaita kannustetaan yhdessäoloon ja yhdessä tekemiseen. Ulkoilu ja toimintaa ylläpitävä liikunta ovat luonnollinen osa hoivakodin päivittäistä toimintaa. Hoivakodin toiminnallisiin tuokioihin kuuluvat mm. jumppa, pelihetket, leivonta, retket lähiympäristöön, elokuvaillat ja muut asukkaille mieluisat aktiviteetit. Järjestämme asukkaille lisäpalveluita (mm. kampaaja ja jalkahoitaja) tarpeen mukaan omakustannushintaan. Toivotamme myös läheiset tervetulleiksi mukaan toimintaan.

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

 

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää