Hyppää sisältöön

Attendo Sepänrinne

Attendo Sepänrinne on Kirkkonummella sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Sepänrinne sopii kodiksi ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Tarjoamme myös kevyempää palveluasumista sekä lyhytaikaista hoivaa.

Yhteystiedot

Osoite

 • Sepänrinteentie 7

 • 02480 Kirkkonummi

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Huoneen koko - 22m2

  Valmistunut - 2019

  Hyvinvointialue - Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

 • Erikoisosaaminen : muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Asukkaista pitää huolen ympäri vuorokauden paikalla oleva ammattitaitoinen henkilökuntamme. Kaikille asukkaillemme nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoiva- ja palvelusuunitelma. Asukkaiden läheiset ja omaiset ovat aina tervetulleita mukaan kodin arkeen.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Kannustamme asukkaita mukaan yhteiseen toimintaan. Attendo Sepänrinteessä toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään päivittäin huomiota. Järjestämme myös toimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Viikko-ohjelmamme

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää