Hyppää sisältöön

Attendo Villa Amanda

Attendo Villa Amanda tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille rauhallisella alueella Kirkkonummella. Osaava henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Osaava henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

  • Maiju Castaneda
  • Hoivakodin johtaja

  • maiju.castaneda@attendo.fi
  • 050 597 7515
  • Olen tavoitettavissa virka-aikana klo 8-16. Yksikön aina auki olevat hoitajien puhelinnumerot löydätte kohdasta "Lisää yhteystietoja".

Osoite

  • Amandantie 2

  • 02400 Kirkkonummi

  • Uusimaa

Tietoja

Story image

Yksilöllistä hoivaa

Villa Amanda tarjoaa asukkaille heidän toiveidensa mukaista elämää turvallisessa ympäristössä, jossa asukkaille tutut hoitajat ovat lähellä. 

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Villa Amandan tilat on suunniteltu tukemaan yhteisöllisyyttä ja aktiivista arkea. Tilat ovat yhdessä tasossa ja avaria. Hoivakodilla on katettua terassia ja aidatut ulkoilupihat, joissa asukkaat voivat myös itsenäisesti ulkoilla.

Hoivakodin pihamaalla kelpaa nauttia kesästä ja osallistua arjen aktiviteetteihin. Ulkoilla voi myös kävelyreiteillä Ravalsin pientaloalueella. Hoivakodin saunakin lämpiää toiveiden mukaan.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Villa Amanda tarjoaa asukkaille heidän toiveidensa mukaista elämää turvallisessa ympäristössä, jossa asukkaille tutut hoitajat ovat lähellä. Tavoitteena on tukea hyvinvointia, arjen omatoimisuutta, sosiaalista kanssakäymistä sekä tuottaa onnistumisen iloa.

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää