Hyppää sisältöön

Attendo Villa Kaskimäki

Hoivakoti Villa Kaskimäki sijaitsee Kirkkonummen Veikkolassa rauhallisella pientalo alueella ja metsän reunassa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Kaskelantie 20 b

  • 02880 Kirkkonummi

  • Uusimaa

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakoti on tiloiltaan kaunis ja valoisa 42 asukkaan koti. Talo on yhdessä tasossa ja avara ja se jakautuu pienryhmiin. Hoivakodilla on katettua terassia ja aidatut ulkoilupihat, joissa asukkaat voivat myös itsenäisesti ulkoilla. Ruoka on kotiruokaa ja se valmistetaan talon omassa keittiössä.

Asukkaamme ovat ikääntyneitä ja monella on muistisairaus. Asukkaat tarvitsevat apua ympäri vuorokauden ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina paikalla. Hoivakoti on siis tehostetun palveluasumisen yksikkö. Asukkaaksi pääsee kunnan kautta tai itsemaksavana.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissamme on kaksi turvallista ulkoilupihaa, useita terasseja, kukkaistutukset ja kodikas pientaloympäristö. Villa Kaskimäki sijaitsee yksityisen päiväkodin kanssa samassa pihapiirissä. Tilat on toteutettu yhteen tasoon ja esteettömäksi. Asumisen toiminnan ja sisällön ohjaus perustuu aina asiakkaan elämäntilanteesta lähtevään toimintatapaan. Palvelu on asukasta kunnioittavaa, tukee hänen osallisuuttaan asumisyhteisössä ja ylläpitää hänen toimintakykyään.