Hyppää sisältöön

Attendo Esteri

Attendo Esteri on viihtyisä ja turvallinen koti ikäihmisille ja vammautuneille. Meillä eletään asukkaidemme mieltymyksien mukaista elämää. Esteri sijaitsee keskellä kaupunkia kauniin maiseman keskellä, aivan palveluiden äärellä.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Arppentie 4 B

 • 82500 Kitee

 • Pohjois-Karjala

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 41

  Huoneen koko - 20,5 m2

  Valmistunut - 2018

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat hoidolliset asukkaat neurologiset sairaudet monivammaisuus MS-tauti Ikääntyvät vaikeavammaiset
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Esteri sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille ja vaikeavammaisille. Asukkaitten tukena ja apuna on ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta ympäri vuorokauden.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Esterissä huonekoko on 20,5 m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Esterissä on viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös saunaosasto, jossa löylyt lämpiävät asukkaiden toiveesta. Asukkaiden käytössä on myös iso, luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Toteutamme kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset. Elämä palvelukodissa on asukkaittensa näköistä. Järjestämme monipuolista ja mielekästä ohjelmaa, jota suunnitellaan asukkaiden toiveiden mukaan. Sosiaalisiin voimavaroihin ja -suhteisiin kiinnitetään huomiota, mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen. Huomioimme toiminnassamme myös merkkipäivät ja juhlapyhät.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää