Hyppää sisältöön

Attendo Hovinsaari 1

Attendo Hovinsaari 1 on Kotkassa sijaitseva hoitokoti. Hoivakodissa on asuntoja tehostetun palveluasumisen asiakkaille sekä mahdollisuus myös väliaikaiseen hoivaan.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Paimenportti 6

 • 48220 Kotka

 • Kymenlaakso

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 61

  Huoneen koko - 21,5 – 25,5 m2

  Valmistunut - 2010

  Hyvinvointialue - Kymenlaakson hyvinvointialue

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakodissa on neljä kodikasta pienkotia, jotka tarjoavat ympärivuorokautista, ammattitaitoista ja yksilöllistä hoivaa ja huolenpitoa. Hovinsaaren hoivakodin toiminnan perustana on tarjota ikääntyneille Kotkalaisille parasta mahdollista hoitoa, hoivaa, huolenpitoa ja palvelua. Hoivakodin henkilökunta on erikoistunut ikääntyvien ihmisten hoitoon ja keskeistä hoitotyössä on yksilöllisyys, ammatillisuus ja yhteisöllisyys. Henkilökunta tukee kuntouttavan työotteen menetelmin asukkaiden kokonaisvaltaista toimintakykyä ja hyvinvointia.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Hovinsaaren hoivakoti on valoisa kaksikerroksinen uudisrakennus Kotkassa. Asukashuoneet ovat 21,5-25,5m2 kokoisia ja nissä on invamietoitettu wc/suihkutila. Lisäksi hoivakodissa on yksi 16m2 kokoinen huone intervallikäyttöön. Jokainen asukas voi sisustaa kotinsa mieleisekseen omilla tutuilla tavaroillaan.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arjen pienissä askareissa mukana oleminen ja jokaisen asukkaan yksilöllisten voimavarojen huomioiminen hoivakotien päivittäisessä toiminnassa on meille tärkeää. Omahoitajat kartoittavat asukkaidemme toiveita ja tarpeita toiminnallisuuden suhteen. Jokaisessa ryhmäkodissa on virikevastaava nimettynä. Virikevastaavat kokoontuvat kerran viikossa talossamme suunnittelemaan seuraavan viikon viikko-ohjelmaa. Keskiviikkoisin meillä on suositut päivätanssit ja leivomme yhdessä säännöllisesti.

Story image

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää