Hyppää sisältöön

Attendo Hovinsaari 2

Attendo Hovinsaari II on Kotkassa sijaitseva hoivakoti ikäihmisille. Hovinsaari II sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, Kotkan keskussairaalaa vastapäätä. Samassa pihapiirissä sijaitsevat Attendon Hovinsaari I sekä Hovinsaari III. Yhteinen pihapiiri mahdollistaa tapahtumien järjestämisen, ulkoilun sekä yhteisten aktiviteettien järjestämisen.

Yhteystiedot

Osoite

 • Paimenportti 2

 • 48220 Kotka

 • Kymenlaakso

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 61

  Huoneen koko - 21,5 – 25,5 m2

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Pihapiirissämme on muun muassa istutuksia ja pergola.

Hoivakotimme henkilöstön yhteinen tavoite ja määränpää on tarjota perushoivan lisäksi mielekäs arki ja huomioida asukkaidemme yksilölliset tarpeet. Moniammatilliseen tiimimme kuuluu lähihoitajia, sairaanhoitajia, geronomi, hoiva-avustajia sekä pyykistä ja muista tukipalveluista huolehtivia hoitoapulaisia.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaallamme on oma huone, oma koti, joka on kooltaan 21,5 – 25,5 m2. Huoneen saa sisustaa omilla tutuilla tavaroilaan. Hovinsaari II:ssa on myös sauna sekä kodinomaiset ja viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat. 

Hovinsaari II:ssa on oma valmistuskeittiö, jossa kokkimme valmistaa asukkaille kotiruokaa, sesonkiruokia, leipoo tuoretta leipää ja pullaa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Hovinsaari II:sen arjessa on paljon toimintaa ja yksilöllisiä virikehetkiä asukkaiden toiveiden mukaan, kuten kortinpeluuta, kirjan lukemista, kauneudenhoitohetkiä ja käsitöitä. Meillä lauletaan yhdessä, jumpataan ja ulkoillaan säännöllisesti. 

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää