Hyppää sisältöön

Attendo Hovinsaari 3

Attendo Hovinsaari 3 on Kotkassa sijaitseva hoivakoti, joka sijaitsee samassa pihapiirissä toisen hoivakotimme Attendo Hovinsaari 1:n kanssa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Paimenportti 8

 • 48220 Kotka

 • Kymenlaakso

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 61

  Huoneen koko - 21,5 - 25,5 m2

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakodissa on 61 asuntoa tehostetun palveluasumisen asiakkaille sekä mahdollisuus tarpeen mukaiseen väliaikaiseen hoivaan. Kummassakin hoivakodissa on neljä kodikasta pienkotia, jotka tarjoavat ympärivuorokautista, ammattitaitoista ja yksilöllistä hoivaa ja huolenpito.

Jokaisella asukkaalla on omahoitaja. Kaikille asukkaille tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jota päivitetään säännöllisesti läheisten kanssa. Moniammatillinen henkilökuntamme on paikalla ympärivuorokauden. Hovinsaaren hoivakoti on valoisa kaksikerroksinen uudisrakennus.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkaiden huoneet ovat kooltaan 21,5-25,5m2 ja huoneissa on invamitoitettu wc/suihkutila. Lisäksi meillä on yksi 16 neliöinen huone intervallikäyttöön. Asukkaiden käytössä on lisäksi viihtyisät oleskelutilat, joissa on mukava viettää yhteistä aikaa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arjen pienissä askareissa mukana oleminen ja jokaisen asukkaan yksilöllisten voimavarojen huomioiminen hoivakotien päivittäisessä toiminnassa on kiinteä osa toimintaamme. Omahoitajat kartoittavat asukkaidemme toiveita ja tarpeita. Jokaisessa ryhmäkodissa on nimettynä virikevastaava. Virikevastaavat kokoontuvat kerran viikossa suunnittelemaan seuraavan viikon ohjelmaa. Keskiviikkoisin meillä on suositut päivätanssit. Leivomme säännöllisesti.

Story image

Oma fysioterapeutti

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää