Hyppää sisältöön

Attendo Kilpiäinen

Attendo Kilpiäinen on lämminhenkinen palvelukeskus hyvien kulkuyhteyksien päässä Mukkulassa, Lahdessa.

Yhteystiedot

Osoite

 • Huvikatu 2 B

 • 15240 Lahti

 • Päijät-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 83

  Huoneen koko - 25 m2

  Valmistunut - 2009

  Hyvinvointialue - Päijät-Hämeen hyvinvointialue

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Palvelemme asukaslähtöisesti ympärivuorokautisen hoivan tarvitsijoita ja tarjoamme tehostettua palveluasumista, omaishoidon vapaita (yli 65-vuotiaat) sekä sosiaalihuoltolain mukaista lyhytaikaishoivaa (yli 65-vuotiaat) palveluseteliperiaatteella. Meille tärkeää on, että asukkaamme saavat elää yksilöllistä, hyvää ja täyttä elämää turvallisissa olosuhteissa osaavien hoitajien tukemana.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan kotiimme. Voit myös seurata arkeamme Instagramista, löydät meidät nimellä attendo.kilpiainen.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Palvelutalossa on 83 asuntoa, jotka ovat 25m2 kokoisia. Kaikissa asunnoissa on oma kylpyhuone sekä pieni keittiö. Huoneiston peruskalustukseen kuuluvat sänky, patja, vuodevaatteet ja sälekaihtimet. Muuten asukkaat kalustavat kotinsa mieleisekseen. Tilamme ovat avarat ja valoisat.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on läsnä ympäri vuorokauden asukkaitten apuna ja tukena. Jokaisella asukkaalla on oma vastuuhoitaja, joka perehtyy syvemmin asukkaan asioihin. Jokaiselle asukkaalle tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jota päivitetään asukkaan tilanteen mukaan. 

Asukkaaksemme pääsee joko hyvinvointialueen kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Story image

Kuntouttava toiminta

Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa Kilpiäisissä myös mm. liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Tavoitteenamme on tarjota hoivakodin asukkaille mahdollisuus mielekkääseen arkeen ja laadukkaaseen hoivaan. Ulkoilemme ympäri vuoden, sääolosuhteet huomioiden. 

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää