Hyppää sisältöön

Attendo Hoivalinna

Attendo Hoivalinna on Laitilassa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Attendo Hoivalinnassa on kaksi ryhmäkotia, Saaristo ja Lehto, joissa kummassakin on 15 asuntoa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Niittypolku 2

 • 23800 Laitila

 • Varsinais-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 30

  Vapaita paikkoja: Kyllä

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 2

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Moniammatillinen henkilökunta paikalla ympäri vuorokauden ja jokaisella asukkaalla on omahoitaja nimettynä. Henkilökohtainen palvelu- ja hoitosuunnitelma laaditaan jokaiselle asukkaalle yhdessä asukkaan, läheisten ja henkilökunnan kanssa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Hoivalinnassa asukkaalla on oma 25m2 kokoinen huoneensa. Hoivalinna on suunniteltu asukkaiden hyvää arkea ajatellen, se on kodikas ja viihtyisä, tilat ovat esteettömiä ja niissä on turvallista liikkua. Varmistamme yksityisyyden kaikille asukkaille, mutta yksinäinen ei tarvitse olla: seuraa ja apua on aina saatavilla. Tilat ovat viihtyisä, valoisat ja ikäihmisten tarpeet huomioiden suunnitellut. Talvipuutarha on hoivakotimme ylpeys. Pihalla on monipuolista istutusta sekä aidattu turvallinen ulkoilualue.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Hoivalinnassa ulkoillaan päivittäin. Liikumme ja teemme retkiä asukkaidemme toiveiden mukaisesti. Seurakunta on tärkeä yhteistyökumppanimme ja he käyvät pitämässä säännöllisesti hartaushetkiä. Myös vapaaehtoistoiminta on aktiivista hoivakodissamme. Yhteisissä oleskelutiloissa tai pihalla voi nauttia naapureiden seurasta ja talvipuutarhassa kauniista istutuksista.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää