Hyppää sisältöön

Attendo Joenrinne

Joenrinne on viihtyisä ja turvallinen vaihtoehto kodiksi, kun itsenäinen arki ei enää ole mahdollista. Palvelut räätälöidään asukkaan yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Jokirinteenpolku 5

 • 23800 Laitila

 • Varsinais-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Huoneen koko - 21 m2

  Valmistunut - 2018

  Ryhmäkodit - 1

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Aktiivinen ja kuntouttava arki on johtava ajatuksemme ja läsnä kaikissa arjen toiminnoissa. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan palvelusuunnitelma ohjaamaan hoivaa ja asumista. Asukkaiden tukena ja apuna on ammattitaitoinen ja välittävä henkilökunta ympäri vuorokauden.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone, muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Asukashuoneet ovat kooltaan 21 m2. Asukkaiden käytössä on yhteiseen ajanviettoon tilavat oleskelu- ja ruokailutilat. Asukkailla on myös mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen yhteisellä saunaosastolla. Kaikki palvelukodin tilat ovat esteettömiä ja suunniteltu asukkaiden erityistarpeet huomioiden.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on aktiivista ja asukkaittensa näköistä. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Kannustamme yhteiseen ajanviettoon mahdollistaen myös omaan rauhaan vetäytymisen. Pyrimme säilyttämään asukkaittena rjen mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Asukkaamme heräävät ja asettuvat yöpuulle omaan tahtiin, seuraamme ja tarvittaessa ohjaamme vuorokausirytmiä ja riittävän levon toteutumista.

Quote

"Hyvin olen viihtynyt. Ilmapiiri on hyvä ja tämä on niin kodinomainen, kuin suuri iso perhe. Hoitajat hyviä, herttaisia, auttavaisia ja ottavat huomioon."

Devider

Joenrinteen asukas

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää