Hyppää sisältöön

Attendo Leppä

Attendo Leppä sijaitsee Leppävirran kirkonkylällä kauniin maiseman ja rauhallisen omakotialueen keskellä. Attendo Leppä sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikääntyneille.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Laidunkuja 7

 • 79100 Leppävirta

 • Pohjois-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Huoneen koko - 20 m2

  Valmistunut - 2018

  Hyvinvointialue - Pohjois-Savon hyvinvointialue

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Tarjoamme turvallisen ja viihtyisän kodin, jossa ammattitaitoisen henkilökuntamme apu on aina lähellä. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yksilölliset tarpeet huomioiden. Asukkaaksi Attendo Leppään voi tulla joko palvelusetelillä tai itsemaksaen.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Lepässä on 20 asukashuonetta, jotka ovat kooltaan 20 m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja esteetön wc- ja suihkutila. Asukkaiden käytössä ovat viihtyisät ja kotoisat ryhmäkodit sekä tilavat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on lisäksi sauna, jonka löylyt lämpiävät aina kun halukkaita löytyy. Asukkaiden käytössä on myös iso ja luonnonläheinen piha-alue, jossa on helppoa ja turvallista ulkoilla.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Attendo Lepässä kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista ja kiinnostavaa toimintaa, josta voi valita mieleistään tekemistä, oman jaksamisensa huomioiden. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään saman suuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Myös ruokaluhetket ovat tärkeää yhdessäolon aikaa. Attendo Lepässä asukkaat nauttivat oman keittiön maittavaa ja monipuolista, suomalaista kotiruokaa.

Quote

"Voin jättää omaiseni tänne kauniiseen kotiin, ilman, että tarvitsisi kantaa huolta hänen pärjäämisestä."

Devider

Nainen

Asukkaan sisarentytär

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää