Hyppää sisältöön

Attendo Vappula sv

Vårdhemmet Vappula i Lojo har sammanlagt 40 platser för personer som behöver omsorg dygnet runt, lätt eller kortvarigt serviceboende. Den yrkeskunniga vårdpersonalen finns på plats dygnet runt. Var och en har en egenvårdare och en individuell vårdplan utarbetas för alla boende.

Yhteystiedot

Osoite

 • Ansatie 30

 • 08700 Lohja

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 40

  Huoneen koko - 20 m2

  Valmistunut - 2017

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

Story image

Ett liv med gemenskap och hemtrevligt boende

Rummen är 20 m². Alla rum är för en person. I varje rum finns basmöbler och en handikappdimensionerad, rymlig WC/dusch – i övrigt får de boende inreda sitt hem med egna bekanta föremål. De som bor i vårdhemmet har tillgång till gemensamt tillgängligt allrum och matsal samt en trivsam bastuavdelning.

Story image

En aktiv vardag upprätthåller funktionsförmågan

I Attendo Vappula betonar vi betydelsen av utevistelse och motion i vardagen. Alla kan delta i de dagliga aktiviteterna enligt egen kondition och ork. På vårdhemmets gård kan man sköta om växter i växthuset eller i trädgården eller varför inte sitta i trädgårdsgungan. Gården är tillgänglig och lämpar sig utmärkt för självständig vistelse utomhus. Vi fäster uppmärksamhet vid de boendes sociala relationer och resurser. Vi ordnar även ofta gemensamma aktiviteter som vi önskar de boendes närstående hjärtligt välkomna till.

Veckans aktiviteter
Quote

"Viihtyisä paikka ja täällä saa hyvää hoitoa.”

Devider

Nainen, 88

Hoivakodin asukas