Hyppää sisältöön

Attendo Ventelä

Attendo Ventelä on  Lohjalla sijaitseva kolmikerroksinen ikäihmisten hoivakoti. Ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena.

Yhteystiedot

Osoite

 • Mäntynummenkuja 11

 • 08500 Lohja

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 47

  Huoneen koko: 20-30 m2

  Valmistunut: 2012

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 3

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Ympärivuorokautinen hoiva, huolenpito ja tukipalvelut mahdollistavat ikäihmiselle turvallisen ja kodinomaisen arjen.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakoti on suunniteltu asukkaiden hyvää arkea ajatellen: se on viihtyisä, tilat ovat esteettömiä ja niissä on turvallista liikkua. Jokaisella asukkaalla on käytössään oma huone, jossa tilavat wc/suihkutilat. Asukashuoneet ovat kooltaan 21,5-26m2. Varustamme asunnot sähkökäyttöisellä sängyllä, hygieniapatjalla, vaatekaapistolla, ja paloturvallisilla verhoilla. Muutoin asukas voi sisustaa kotinsa omillatutuilla tavaroillaan. Myös piha-alue on viihtyisä ja asukkaat voivat ulkoilla turvallisesti, luonnosta ja kauniista puutarhasta nauttien.

Story image

Arki ja aktiviteetit

Hoivakodissa elämme tavallista ikäihmisten arkea, lisämausteen jokaiseen arkipäivään tuo jokin pieni aktiviteetti kuten musiikki, askartelu, bingo ja leipominen. Ulkoilu on myös tärkeä ja olennainen osa Ventelän arkea. Kampaamo-, jalkahoitaja- ja hierontapalveluita on myös mahdollisuus hyödyntää hoivakodissamme omakustanteisesti. Kesäretket sekä yhteinen toiminta omaisten kanssa ovat myös tärkeässä roolissa hoivakodissamme.

Katso tästä viikko-ohjelmamme
Story image

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Quote

"On levollinen mieli, kun tietää, että äiti on hyvässä ja turvallisessa paikassa hoidossa."

Devider

Asukkaan omainen

Lisätietoja palveluistamme

Tietoa muuttajalle

Tietoa muuttajalle

Muutto hoivakotiin on suuri muutos. Myös omaisilla voi herätä kysymyksiä, millaista läheisen elämä on Attendo-kodissa. Polku uuteen kotiin -oppaaseen olemme keränneet tietoa siitä, mitä hoivakotiin muuttaessa käytännössä tapahtuu.

Lataa opas tästä