Attendo Loviisanhovi

Attendo Loviisanhovi on hoivakoti ikääntyneille. Tehostetun palveluasumisen lisäksi tarjoamme paikkoja senioriasumisen tarpeisiin. Attendo Loviisanhovi sijaitsee kauniissa Harmaakallion kaupunginosassa.

Yhteystiedot

Osoite

 • Arkkitehdintie 8

 • 07900 Loviisa

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 41

  Huoneen koko - 20-28 m2

  Erikoisosaaminen - Muistisairaat

  Valmistunut - 2018

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Perusajatuksena on tuoda kulttuuria hoivakodin arkeen. Kulttuuri viihdyttää ja tuo elämään mielekkyyttä. Lisäksi se tekee hyvää aisteille ja muistille vahvistaa ihmisen identiteettiä sekä yhteisöllisyyden tunnetta.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Asukashuoneet ovat ympärivurokautisen hoivan puolella 20 m2 ja senioriasunnot 30 m2. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset, esteettömät ja tilavat oleskelu- ja ruokailutilat joissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja tavata naapureita. Asukkailla on mahdollisuus viikoittaiseen saunomiseen yhteisellä saunaosastolla.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös viriketoiminnalle on paremmat edellytykset. Viriketoiminta on laajaa ja monipuolista ja sitä suunnitellaan ja kehitetään asukkaiden toiveiden mukaan. Järjestämme mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään paljon huomiota ja huomioimme myös merkkipäivät ja juhlapyhät.

Quote

"Loviisahovi on minulle tosi tärkeä paikka. Täältä saan kaiken hoidon mitä tarvitsen. Kaikki on ystävällisiä minulle ja täällä minä haluan olla."

Devider

Nainen, 95

Loviisanhovin asukas

Lisätietoja palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Lue lisää ateriapalveluistamme.

Lue lisää