Hyppää sisältöön

Attendo Mäntyhovi

Attendo Mäntyhovi on Mäntyharjuussa sijaitseva hoivakoti. Attendo Mäntyhovissa tarjoamme ikäihmisille palveluasumista ja tehostettua palveluasumista.

Yhteystiedot

Osoite

 • Kompantie 16-18

 • 52700 Mäntyharju

 • Etelä-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 41

  Huoneen koko - 20 m2

  Valmistunut - 2017

  Ryhmäkodit - 2

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Jokaiselle asukkalle nimetään omahoitaja ja tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Kodinomaisessa ja turvallisessa Mäntyhovissa kunnioitetaan asukkaiden yksityisyyttä ja itsemääräämisoikeutta. Meillä jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka tapoja ja tottumuksia arvostetaan. Asukkaat elävät rauhallista ja toimintakykyää ylläpitävää arkea. Kellonaikoja ei toiminnoille ole, vaan jokainen elää omien tottumustensa mukaisesti.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)
Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa on 41 asukaspaikkaa. Jokaisella asukkaalla on oma 21m2 kokoinen huone. Huoneessa on varusteena sähkökäyttöinen hoivavuode patjoineen, kaappitilaa ja paloturvalliset verhot, muilta osin asukas saa kalustaa asuntonsa oman mieltymyksensä mukaisesti. Hoivakodin suunnittelussa on huomioitu ikäihmisen elämänlaadun näkökulmasta tärkeät tekijät, kuten mm. matala ikkunakorkeus, jolloin myös pyörätuolissa istuva tai vuoteessa oleva henkilö näkee hyvin ulos. Wc- ja suihkutilat ovat riittävän suuret myös avustettaville henkilöille, ja tukikahvoja on riittävästi. Yhteiset tilat ovat viihtyivät ja kutsuvat yhteiseen ajanviettoon.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Mäntyhovi korostaa viriketoiminnassaan kulttuuria ja taidetta. Teema rakentuu oikein suunnitellusta ympäristöstä, motivoituneesta henkilökunnasta ja työskentelytavoista. Käytämme aktiviteeteissamme muun muassa musiikkia, laulua, kuvataidetta, kirjallisuutta, teatteria, tanssia sekä muita kulttuurisia ilmaisukeinoja. Monipuoliset aktiviteetit ja virkeä arki toimivat aktivoivina, hyvinvointia edistävinä ja osallistavina elementteinä hoivatyössä.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää