Hyppää sisältöön

Attendo Lavilanhovi

Attendo Lavilanhovi on Mikkelissä sijaitseva hoivakoti ikäihmisille. Lavilanhovin asukkaat tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä.

Yhteystiedot

Osoite

 • Lavilankatu 4

 • 50970 Mikkeli

 • Etelä-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 61

  Huoneen koko - 22-26 m2

  Valmistunut - 2011

  Ryhmäkodit - 4

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat hoidolliset asukkaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Asukkaista huolehtii ympäri vuorokauden ammattitaitoinen henkilökunta ja jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja. Jokaisen asukkaan kanssa tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jota päivitetään aina tarpeen vaatiessa. Lavilanhovin kaikessa toiminnassa tähdätään asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan ja mielekkääseen arkeen.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Lavilanhovissa on neljä ryhmäkotia, joissa kussakin on 15-16 asukashuonetta. Huoneet ovat kooltaan 22-26m2 ja niissä on oma tilava kylpyhuone sekä valmiina laadukkas hoivasänky sekä patjat. Muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroillaan. Asukkailla on lisäksi käytössään viihtyisät yhteiset oleskelut tilat sekä ruokailutila, jossa nautitaan maittavaa ikäihmisten ravitsemussuositukst huomioivaa suomalaista kotiruokaa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Henkilökunta järjestää asukkaille asukkaille mielekkäitä ja mukavia toimintatuokioita asukkaiden toiveiden ja jaksamisen mukaan. Lavilanhovissa jumpataan, ulkoillaan, seurustellaan, nautitaan musiikista, retkistä ja vierailijoista. Kannustamme yhteiseen ajanviettoon ja pyrimme tukemaan asukkaiden sosiaalisia suhteita. Toivotamme myös asukkaiden läheiset läpimästi tervetulleiksi osallistumaan kodin arkeen ja juhlaan.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää