Hyppää sisältöön

Attendo Marsalkanhovi

Attendo Marsalkanhovi on Mikkelissä sijaitseva hoivakoti ikäihmisille. Hoivakoti on Mikkelissä aivan peruspalvelujen ääressä.

Yhteystiedot

Osoite

 • Mannerheimintie 36

 • 50100 Mikkeli

 • Etelä-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 59

  Huoneen koko: 22, 32,5 ja 35,5 m2

  Valmistunut: 2018

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Ryhmäkodit: 6

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Marsalkanhovissa on yhteensä 59 asukaspaikkaa tehostetun ja kevyemmän palveluasumisen tarpeisiin.

Marsalkanhovissa on 59 asukashuonetta, joista 30 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 29 kevyemmän palveluasumisen paikkaa. Ammattitaitoinen henkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden ja jokaiselle asukkaalle laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma ja nimetään omahoitaja. Hoiva räätälöidään jokaiselle yksilöllisesti. Marsalkanhovissa pyrimme säilyttämään asukkaiden elämän mahdollisimman samansuuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Attendo Marsalkanhovissa nautitaan oman keittiön maukasta kotiruokaa, ikäihmisten toiveet ja erikoisruoka

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukashuoneet ovat kooltaan 22-35,5 m2, ja ne saa sisustaa omilla tutuilla tavaroilla. Kaikista asunnoista löytyy invamitoitettu WC/kylpyhuone, sähkökäyttöinen hoivasänky patjoineen, kaappitilaa ja paloturvalliset verhot. Osa asunnoista sopii myös kaksi asuttavaksi, muuttaa voi siis esimerkiksi pariskuntana. Oleskelu- ja ruokailutilat ovat viihtyisät ja avarat ja hoivakodissa on esteetöntä kulkea. Myös piha on turvallinen ja helppo liikkua myös apuvälineillä.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendo Marsalkanhovissa asukkaiden arkea rikastuttavat monet eri kulttuurinlajit kuten musiikki ja kuvataide. Teemme yhteistyötä paikallisten kulttuurihenkilöiden ja –toimijoiden kanssa. Lisäksi aktiviteetteihimme kuuluvat mm. ulkoilu, erilaiset pelit, lukutuokiot, muisteluhetket ja jumppatuokiot. Kuuntelemme eri aktiviteettien suunnittelussa myös asukkaiden toiveita, jotta jokaiselle löytyisi mielekästä ja mukavaa toimintaa. Arjessa kannustamme yhteisöllisyyteen samalla taaten mahdollisuuden omaan rauhaan.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää