Hyppää sisältöön

Attendo Aleksiina

Attendo Aleksiina on Nurmijärvelle sijaitseva hoivakoti, joka tarjoaa tehostettua palveluasumista ikäihmisille.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Kaurapellontie 3 A

 • 01900 Nurmijärvi

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 22

  Valmistunut - 2017

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Aleksiinassa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää.          Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, ja tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma.

Attendo Aleksiinan kanssa samassa kiinteistössä toimii ravintola ja fysioterapeutti.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella hoivakodin asukkaalla on oma tilava huone, jossa on invamitoitettu WC/kylpyhuone. Asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse mieleisekseen omilla tutuilla tavaroilla. Hoivakodissa on asukkaille yhteiset, viihtyisät ja helppokuluiset oleskelutilat ja saunaosastot. Hoivakodin piha-alue on esteetön ja turvallinen, joten se soveltuu hyvin ulkoiluun.

Attendo Aleksiinassa tarjoiltava ruoka valmistetaan ikäihmisten ravintosuositusten mukaisesti. Jokainen saa tarvittaessa apua ruokailussa ja erityisruokavaliota noudattavilla on mahdollisuus saada ohjeistuksen mukaiset ateriat.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaiden sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään huomiota. Järjestämme myös viriketoimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi. Asukkaita rohkaistaan ja kannustetaan osallistumaan kodin kattavaan virike- ja kuntoutustoimintaan omien voimavarojen mahdollistamissa rajoissa. Asukkaille annetaan myös aikaa rentoutumiseen sekä ajanviettoon yhdessä muiden asukkaiden ja henkilökunnan kanssa.

Virikkeiden viikko-ohjelma

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää