Hyppää sisältöön

Attendo Venla

Attendo Venla tarjoaa laadukkaita hoiva- ja asumispalveluita ikäihmisille, joille kotona asuminen ei ole enää mahdollista. Ammattitaitoinen hoivahenkilökuntamme on läsnä ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Viertolantie 5

 • 01800 Nurmijärvi

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 57

  Huoneen koko - 21

  Valmistunut - 2017

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodin jokaisella asukkaalla on oma asunto, joka on kooltaan 21 m2. Asunnoissa on tilava WC/kylpyhuone ja peruskalusteet - muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse omilla tutuilla tavaroillaan. Hoivakodissamme on oma turvallinen aidattu ja esteetön piha sekä viihtyisät yhteiset oleskelutilat. Asukkaiden yhteiskäytössä on myös saunaosasto.

Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää, jolloin myös arjen aktiviteetteihin osallistumiseen on paremmat edellytykset. Attendon hoivakotien toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteisia aktiviteetteja. Sosiaalisiin voimavaroihin ja suhteisiin kiinnitetään huomiota, ja taataan myös mahdollisuus oman rauhaan vetäytymisille. Järjestämme myös yhteisöllistä toimintaa, johon omaiset pääsevät säännöllisesti osallisiksi.

Viikko-ohjelmamme
Quote

“Täällä on ihmisen hyvä olla. Tyylikäs talo, viihtyisä piha ja ihanat hoitajat! ”

Devider

Hoivakodin asukas

Lisätietoja palveluistamme

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso tästä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää
Tietoa muuttajalle

Tietoa muuttajalle

Muutto hoivakotiin on suuri muutos ja uusi elämänvaihe voi mietityttää. Myös omaisilla voi herätä kysymyksiä, millaista läheisen elämä on Attendo-kodissa. Polku uuteen kotiin -oppaaseen olemme keränneet tietoa siitä, mitä hoivakotiin muuttaessa käytännössä tapahtuu. Lataa opas tästä:

Lue lisää