Hyppää sisältöön

Attendo Kehräämökoti

Attendo Kehräämökoti tarjoaa palveluasumista eri tasoista apua ja tukea päivittäisessä elämässään tarvitseville ikäihmisille. Moniammatillinen henkilöstö ja hoivahenkilöstö on paikalla ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Kehräämöntie 5

 • 16300 Orimattila

 • Päijät-Häme

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 40

  Huoneen koko - 20 m2

  Valmistunut - 2016

  Hyvinvointialue - Päijät-Hämeen hyvinvointialue

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 3

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat Lyhytaikainen asuminen
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Attendo Kehräämökoti on  Orimattilassa sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Kehräämökodissa on kolme ryhmäkotia, joissa on yhteensä 30 tehostetun palveluasumisen paikkaa ja 10 palveluasumisen paikkaa. Yhteisistä tiloista löytyy viihtyistät oleskelu-, ruokailu- ja saunatilat sekä käynti pihalle ja terassille.

Voit kurkistaa arkeemme instagramissa: attendokehraamokoti

Asukkaaksemme pääsee joko hyvinvointialueen kautta, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jossa on tilava WC/kylpyhuone - muuten asukkaat saavat sisustaa kotinsa itse. Asukkaiden yhteiskäytössä on viihtyisä oleskeluhuone sekä ruokailu- ja saunatilat. Asukkaiden käytössä on myös turvallinen piha-alue.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää. Attendon hoivakotien toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa. Hoivakodissa kiinnitetään myös sosiaalisiin voimavaroihin sekä suhteisiin päivittäin huomioita. Toivotammekin läheiset ja tuttavat tervetulleiksi tutustumaan toimintaamme ja tapaamaan asukkaitamme.

Story image

Kuntouttava toiminta Kehräämökodissa

Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä ja kodissamme työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa yksikössä lisäksi esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Katso Kehräämökodin fysioterapeutin yhteystiedot Lisää yhteystietoja -kohdasta

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää