Hyppää sisältöön

Attendo Ruusukuja

Attendo Ruusukuja on Orivedellä sijaitseva viihtyisä hoivakoti ikäihmisille. Hoivakodissa on kaksi ryhmäkotia, joissa kummassakin 15 asuntoa.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Ruusukuja 2

 • 35300 Orivesi

 • Pirkanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 30

  Huoneen koko - 25 m2

  Valmistunut - 2012

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 2

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Asukkaan muuttaessa Attendo Ruusukujalle hänelle laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma, jota päivitetään ja arvioidaan aina tarpeen mukaan. Jokaiselle asukkaallemme nimetään omahoitaja. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on paikalla ympäri vuorokauden.

Asuminen Ruusukujalla on portaatonta, eli meiltä ei tarvitse muuttaa pois kunnon huonontuessa.

Omavalvontasuunnitelmamme (pdf)
Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa on kaksi ryhmäkotia, joissa kummassakin 15 asuntoa. Jokaisella asukkaalla on oma 25m2 kokoinen huone. Asuminen Ruusukujalla on kodikasta ja tilat ovat suunniteltu esteettömiksi, joten niissä on turvallista liikkua. Yhteisissä oleskelutiloissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja nauttia naapureiden seurasta. Hoivakodissa on myös kaunis talvipuutarha, jossa voi nauttia kauniista järvimaisemasta.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Henkilökuntamme järjestää viriketoimintaa asukkaille säännöllisesti, esimerkiksi jumppaa, ulkoilua, leipomista tai vaikka lehtien lukua. Kuuntelemme asukkaiden toiveita viriketoiminnasta ja toteutamme niitä asukkaiden voimavarat huomioiden. Kannustamme asukkaita yhdessäoloon ja yhdessä tekemiseen taaten myös mahdollisuuden omaan rauhaan vetäytymiseen. Toiminnassamme huomioimme myös juhlapyhät ja merkkipävät ja toivotamme myös läheiset mukaan toimintaamme.

Story image

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme.

Attendo Ruusukujan fysioterapeutin yhteystiedot löydät täältä.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää