Hyppää sisältöön

Attendo Fregatti

Attendo Fregatti tarjoaa ympärivuorokautista asumis- ja kuntoutuspalvelua ikääntyneille Oulun Toppilansaarella. Fregatissa on on viisi palvelukotia, Bella Rosa, Isopurje, Hannala, Kotipirtti ja Muistola.

Yhteystiedot

Osoite

 • Isopurjeentie 3

 • 90510 Oulu

 • Pohjois-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 86

  Huoneen koko - 20-25 m2

  Valmistunut - 2009

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 5

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Fregatin palvelukodeissa tarjotaan ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille, jokaisen asukkaan yksilöllisen palvelutarpeen mukaisesti. Asukkaaksi Attendo Fregattiin voi tulla Oulun kaupungin vanhustyön yhteyshenkilöiden ohjauksella, kunnan tai kaupunkin palvelusetelillä tai myös täysin itsemaksavana asukkaana.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Fregatin viihtyisät ja nykyaikaiset tilat sijaitsevat kolmessa kerroksessa. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat yhteinen iso ruokailutila, oleskelutilat, saunaosasto sekä monipuoliset ja tilavat harrastetilat. Samassa kerroksessa on myös omaishuone, joka mahdollistaa tarvittaessa yöpymisen palvelukodissamme. Palvelukodit sijaitsevat kiinteistön toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Jokaisessa Fregatin palvelukodissa on yhteensä 16 asukashuonetta, joista yksi huone on tilavampi kahden hengen huone esimerkiksi pariskuntia tai sisaruksia varten. Jokaisessa huoneessa on oma invamitoitettu wc ja kylpyhuone. Asukkaat saavat sisustaa ja kalustaa huoneet omilla tavaroillaan kotoisiksi ja viihtyisiksi.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Palvelukoti Fregatissa on viihtyisä, rauhallinen piha-alue, jossa asukkaat voivat ulkoilla ja virkistäytyä turvallisesti. Piha-alueella järjestetään kesäisin ja säiden salliessa runsaasti erilaista ajanvietettä ja tapahtumia. Koiraystävät vierailevat talon asukkaiden ilona ja seurana. Kodin sisällä olevat hyvät harrastetilat mahdollistavat monenlaisen viriketoiminnan, vierailut ja juhlat. Onpa talossa vieraillut Aira Samulinkin asukkaita viihdyttämässä ja ilostuttamassa. Toppilansaari ja sen merellinen ympäristö luo upeat puitteet viihtyisään asumiseen.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää