Hyppää sisältöön

Attendo Niittytuuli

Attendo Niittytuuli on Oulun Herukan kaupunginosassa sijaitseva hoivakoti. Attendo Niittytuuli on hyvä ja turvallinen valinta kodiksi silloin, kun itsenäinen asuminen ei enää ole mahdollista. 

Yhteystiedot

Osoite

 • Risuniityntie 2

 • 90800 Oulu

 • Pohjois-Pohjanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 60

  Huoneen koko - 23–25,5 m²

  Valmistunut - 2013

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Ryhmäkodit - 4

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Nimeämme omahoitajan jokaiselle asukkaalle ja teemme henkilökohtaisen hoitosuunnitelman jokaiselle asukkaalle. Hoitosuunnitelmaa päivitetään yhdessä läheisten, henkilökunnan ja asukkaan kanssa aina kun on tarvetta. Asuminen Niittytuulessa on kodinomaista ja turvallista. Meillä jokainen asukas kohdataan ainutlaatuisena yksilönä, jonka tapoja ja tottumuksia arvostetaan.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Niittytuulessa on neljä pienryhmäkotia; Niitty, Lehto, Tunturi ja Saaristo. Yhteistiloissa on mukava viettää yhteistä aikaa ja seurustella naapureiden kanssa. Jokaisessa ryhmäkodissa on oma kodikas oleskelu- ja ruokailutila sekä terassipiha tai parveke. Jokaisella asukkaalla on viihtyisä oma asunto (23–25,5m²), jossa on tilava ja turvallinen invamitoitettu kylpyhuone. Ulkoilu on helppoa ja turvallista omalla viihtyisällä pihalla - yksin tai yhdessä muiden asukkaiden kanssa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki Niittytuulessa on monipuolista ja asukkaittensa näköistä. Kannustamme asukkaitamme aktiivisuuteen ja tarjoamme monenlaista toimintaa ja tekemistä omien toiveiden sekä jaksamisen mukaan. Lisäksi hoivakodissamme voi harrastaa pieniä käsitöitä. Meillä käy vierailulla päiväkodin lapsia, kaverikoiria sekä koululaisia.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää