Hyppää sisältöön

Attendo Satumetsä

Attendo Satumetsä sijaitsee Pälkäneellä. Hoivakodissa tarjoamme asukaspaikkoja tehostetun palveluasumisen tarpeisiin.

Yhteystiedot

Unit contact image
Unit contact image

Osoite

 • Lastenlinnantie 7

 • 36600 Pälkäne

 • Pirkanmaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 39

  Huoneen koko - 21 m2

  Valmistunut - 2017

  Ryhmäkodit - 2

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Erikoisosaaminen : Muistisairaat hoidolliset asukkaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Kodikkaassa ja nykyaikaisessa hoivakodissamme on viihtyisät yhteistilat sekä jokaisella asukkaalla oma tilava huone ja WC/suihkutila. Jokaiselle hoivakodin asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Asukkaaksi pääsee joko kunnan sijoittamana, palvelusetelillä tai omakustanteisesti.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkailla on omat tilavat 21m2 kokoiset yksityishuoneet, joista löytyy peruskalusteet ja invamitoitettu WC/kylpyhuone. Hoivakodin suunnittelussa on huomioitu ikäihmisten erityistarpeet ja hoivakodissa on esteettömät ja turvalliset tilaratkaisut. Viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat ovat jokaisen asukkaan vapaassa käytössä.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs arki tukee toimintakykyä ja hyvinvointia. Sitä ajatellen olemme suunnitelleet aktiviteetteja ja muuta tekemistä ikäihmisten erilaisia toiveita kunnioittaen. Asukkailla on mahdollisuus osallistua kanssamme säännöllisiin ja monipuolisiin toimintatuokioihin kiinnostuksen ja oman jaksamisen mukaan. Satumetsän toiminnalliset tuokiot kattavat mm. luonto-, ympäristö-, liikunta- ja kulttuuripainotteista toimintaa.

Story image

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme.

Attendo Satumetsän fysioterapeuttien yhteystiedot löydät täältä.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää