Hyppää sisältöön

Attendo Heikinhelmi

Attendo Heikinhelmi on Jäppilässä sijaitseva viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten hoivakoti. Sijaitsemme keskellä kirkonkylää, kauniin järvimaiseman äärellä. Heikinhelmi sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille.

Yhteystiedot

 • Puhelinnumero läheisten ja hoitolaitosten yhteydenottoa varten

 • 044 494 2653

Osoite

 • Heikinlammentie 12

 • 77570 Pieksämäki

 • Etelä-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 27

  Huoneen koko - 25 m2

  Valmistunut - 2018

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Ryhmäkodit - 1

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Heikinhelmessä on 27 asukashuonetta, joista 15 asukashuonetta on palveluasumisen ja tehostetun palveluasumisen asukkaille päärakennuksessa. Pihapiirissä on kaksi 6 huoneiston rivitaloa itsenäisemmin pärjääville asukkaille.

Heikinhelmessä tarjoamme turvallisen ja viihtyisän kodin, jossa ammattitaitoinen hoivahenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden asukkaiden apuna ja tukena. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yksilölliset tarpeet huomioiden.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Heikinhelmessä on viihtyisä ja kotoisa yhteinen tila, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakoidssa on on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen ja turvallinen piha-alue järvimisemalla. Attendo Heikinhelmen pihapiirissä sijaitsevat rivitalohuoneistot ovat tilavia kaksioita omalla keittiöllä ja tarkoitettu itsenäisemmin pärjääville asukkaille.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Mielekäs ja aktiivinen arki ylläpitää asukkaidemme toimintakykyä ja edistää hyvinvointia. Kannustamme omatoimisuuteen sekä tarjoamme paljon iloista ja kiinnostavaa toimintaa, josta kukin voi valita mieleisensä, oman jaksamisensa mukaan. Tavoitteenamme on säilyttää asukkaan elämä laadultaan ja sisällöltään saman suuntaisena kuin ennen meille muuttoa. Toivotamme asukkaiden läheiset tervetulleiksi mukaan kodin arkeen.

Quote

"Tänne on kiva tulla, lämmin vastaanotto ja puolisoa kohdellaan kuin omaa ukkia"

Devider

Asukkaan vaimo

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää