Hyppää sisältöön

Attendo Puistokartano

Attendo Puistokartano on Pieksämäellä sijaitseva ikäihmisten hoivakoti. Attendo Puistokartanon neljässä ryhmäkodissa on kussakin 15 asuntoa ja asukkaiden yhteiseen ajanviettoon oleskelu- ja ruokailutilat.

Yhteystiedot

Osoite

 • Alatalonkatu 1

 • 76150 Pieksämäki

 • Etelä-Savo

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 60

  Vapaita paikkoja: Kyllä

  Huoneen koko: 25 m2

  Valmistunut: 2013

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 4

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Tähtäämme kaikessa toiminnassa asukkaan persoonalähtöiseen hoivaan sekä hyvään ja monipuoliseen elämään. Henkilökunta on asukkaiden tukena ja apuna ympärivuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma heti muutettaessa.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakoti on suunniteltu asukkaiden hyvää arkea ajatellen: se on kodikas ja tilat ovat esteettömiä, jotta liikkuminen on turvallista. Jokaisella asukkaalla on oma 25m2 kokoinen huoneensa, jossa on tilava wc/suihkutila. Varmistamme yksityisyyden kaikille asukkaille, mutta yksinäinen ei tarvitse olla: seuraa ja apua on aina saatavilla. Ryhmäkotien yhteisissä oleskelutiloissa voi nauttia naapureiden seurasta ja pihalla ulkoilla turvallisesti myös apuvälineiden kanssa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Henkilökunta järjestää asukkaille viriketoimintaa säännöllisesti. Arki on asukkaiden näköistä ja kuuntelemme heidän toiveitaan aktiviteettien järjestämisessä. Toiminta voi olla esimerkiki liikuntahetki, ulkoilu, lehtien tai kirjojen lukua, leipomista tai vaikka käsitöitä. Hoivakodissa on myös sauna, joka lämpiää asukkaiden toivoessa. Myös ruokailuhetket ovat tärkeää yhteistä aikaa. Tarjoamme Puistokartanossa ikäihmisille terveellistä, täysipainoista, vaihtelevaa ja monipuolista suomalaista perusruokaa hyvällä mielellä höystettynä.

Quote

"Uuteen totuttelun jälkeen olen viihtynyt erittäin hyvin. Turvallinen olo, hoito on hyvää, ruoka erinomaista ja hoitajat ystävällisiä."

Devider

Nainen, 91-vuotta

Hoivakoti Puistokartanon asukas

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää