Hyppää sisältöön

Attendo Variskylä

Attendo Variskylä on 24-paikkainen vanhusten tehostetun palvelun hoivakoti Kolimajärven rannalla, 4-tien varressa Pihtiputaalla.

Yhteystiedot

Osoite

 • Nurmelanpolku 4

 • 44800 Pihtipudas

 • Keski-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 24

  Huoneen koko: 20,5 m2

  Erikoisosaaminen: psykogeriatrinen osaaminen

  Valmistunut: 2017

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Kodin asukkaat ovat ihmisiä, joiden elämänhallinta sekä selviytyminen ovat heikentyneet ja tarvitsevat tukea arjessa selviytymisessä. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja sekä suunnitellaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yhdessä asukkaan, hoitohenkilökunnan sekä omaisten kanssa. Asukkaista pitää huolta ammattitaitoinen henkilökunta.

Story image

Oma koti

Meillä asuminen muodostuu kodinomaisesta, viihtyisästä ja asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita vastaavasta asumisesta, sekä hyvinvointia edistävistä toimintatavoista. Kannustamme asukkaita oleskelemaan mahdollisimman paljon yhdessä toistensa ja henkilöstön kanssa. 

Story image

Omannäköistä elämää

Elämä Variskylässä on tavallista arkea ja juhlaa, yhteisiä hetkiä, ulkoilua ja retkiä. Asukkaat osallistuvat monipuolisesti erilaisiin harrastuksiin vointinsa mukaan. Mietimme yhdessä, mikä tekee kunkin päivästä hyvän juuri tänään ja etsimme yhdessä aktiivisuuden muotoja, jotka edistävät hyvinvointia ja hyvää arkea. 

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää