Hyppää sisältöön

Attendo Onnentäyttymys

Attendo Onnentäyttymys on Pornaisissa sijaitseva hoivakoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Onnentäyttymyksessä jokaisella asukkaalla on oma tilava huone ja käytössään kodikkaat yhteistilat.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Onnentaival 6

 • 07170 Pornainen

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 40

  Vapaita paikkoja: Kyllä

  Huoneen koko: 18-21 m2

  Valmistunut: 2010

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 2

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Asukkaiden apuna ja tukena on ammattitaitoinen ja välittävä hoivahenkilökunta. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, ja laaditaan henkilökohtainen hoiva- ja asumissuunnitelma yhdessä asukkaan, omaisten ja henkilökunnan kanssa. Attendon hoivakodeissa toteutetaan kuntouttavaa työotetta - ikäihmisen omia voimavaroja tukemalla hänen arjestaan voidaan tehdä aktiivisempaa ja mielekkäämpää.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Jokaisella asukkaalla on oma, tilava huone, josta löytyy invamitoitettu WC/kylpyhuone ja peruskalusteet - muuten asukkaamme saavat kalustaa kotinsa itse. Asukashuoneet ovat 18m2 kokoisia. Laajennusosan huoneet ovat kooltaan 19,5m2. Yksikössä on myös kaksi kahden hengen huonetta, eli meille voi muuttaa myös pariskuntana. Asukkaiden yhteiskäytössä on viihtyisät ja kodikkaat oleskelutilat joissa on mukava viettää yhteistä aikaa. Kodissa on myös tilava saunaosasto ja tilava saunaosasto. Hoivakodilla on myös turvallinen piha-alue asukkaiden käytössä.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Asukkaille tarjotaan mahdollisuus kodin virikkeelliseen arkeen sekä tuvan ulkopuolisiin kontakteihin ja suhteisiin. Onnentäyttymyksen säännölliseen virikeohjelmaan kuuluu kädentaitoja tukevaa toimintaa, musikaalisuutta sekä liikunnallisia harrasteita. Ulkoilemaan pääsee vuoden jokaisena päivänä. Onnentäyttymyksen lähiympäristö sekä hoivakodin oma aidattu pihapiiri ovat sopivia turvalliseen ulkoiluun sekä mahdollistavat asukkaiden osallistumisen halutessaan puutarhan hoitoon.

Viikko-ohjelmamme

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää