Hyppää sisältöön

Attendo Laamanni

Attendo Laamanni tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille Porvoossa kaikkien peruspalveluiden äärellä. Hoivakodin lähellä on niin keskusta kuin Porvoon kaunis vanha kaupunki.

Yhteystiedot

Osoite

 • Laamanninpolku 5

 • 06100 Porvoo

 • Uusimaa

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä - 68

  24/7 hoitaja - Kyllä

  Palveluseteli käy - Kyllä

  Vapaita paikkoja - Kyllä

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Tarjoamme 68 asukaspaikkaa eri tasoista tukea ja apua vaativille asukkaille. Osaava, asiantunteva ja välittävä hoitohenkilökunta on paikalla ympäri vuorokauden. Meillä toteutetaan ihminen ihmiselle hoitoideologiaa. Jokaisella asukkaalla on omahoitaja ja varahoitaja ja jokaiselle asukkaalle tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Asukkalle järjestetään omahoitajavartit ja hoitokokoukset säännöllisesti asukkaan ja/ tai omaisten kanssa. Attendo Laamanniin pääsee Porvoon kaupungin maksusitoumuksella ja meillä on myös yksittäisiä paikkoja itse maksaville.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Asukkaat asuvat Laamannissa omissa asunnoissaan, jotka voivat sisustaa mieleisekseen. Asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Asukkaan käytössä on Laamannissa myös kodikkaat ja viihtyisät yhteistilat, turvallinen piha-alue sekä mahdollisuus saunomiseen hoivakodin saunaosastolla. Myös läheiset ja omaiset ovat tervetulleita vierailemaan asukkaan luona milloin tahansa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Laamannin hoivakodissa on kaikille sopivia aktiviteettejä. Hoivakodissamme on arkiaamuisin järjestetty muun muassa pressiklubi, aamupäivätanssit, mölkkyä sisällä tai ulkona, kädentaitojen ryhmä sekä karaokea ja levyraati. Leipominen on ollut monelle rakas harrastus ja arvokas rutiini, joten leipomisesta pitävien kanssa pyöräytämme kahvipöytään tuoksuvia leivonnaisia. Meillä myös ulkoillaan paljon ja nautitaan vanhan kaupungin nähtävyyksistä yhdessä.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää