Hyppää sisältöön

Attendo Onnenkari

Attendo Onnenkari tarjoaa kodin 26 ikääntyneelle. Tarjoamme ympärivuorokautista hoivaa ja mahdollisuuden myös intervalliasumiseen.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

 • Suojalantie 3

 • 23950 Pyhäranta

 • Varsinais-Suomi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 26

  Vapaita paikkoja: Kyllä

  Huoneen koko: 20 m2

  Erikoisosaaminen: Intervallihoiva

  Valmistunut: 2017

  Ryhmäkodit: 2

 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Hoivakodin henkilökunta on asukkaiden apuna ja tukena ympäri vuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma yksilölliset tarpeet huomioiden.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Hoivakodissa on viihtyisä ja kodinomainen ympäristö, jossa ikääntymisen tuomat vaatimukset ja asukkaiden turvallisuus on otettu tarkasti huomioon. Asukkaat saavat sisustaa 20m2 kokoisen yksiönsä itse oman makunsa mukaan. Asunnoissa on valmiina peruskalusteet ja tilava WC/kylpyhuone löytyy jokaisesta asunnosta. Pariskunnille on mahdollisuus saada yhteinen asunto. Asukkaiden yhteiskäytössä ovat hoivakodin kodikkaat yhteistilat, saunaosasto ja piha-alue.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Onnenkarin asukkaita kannustetaan yhdessäoloon ja yhdessä tekemiseen. Asukkaiden päivittäiseen arkeen kuuluu ulkoilu ja toimintaa ylläpitävä liikunta. Toiminnalliset tuokiot sisältävät mm. peli- ja jumppahetkiä, retkiä lähiympäristöön, leivontaa ja elokuvailtoja. Mahdollistamme asukkaillemme mm. kampaaja- ja jalkahoitopalveluita tarpeen mukaan omakustannushintaan. Omaisyhteistyömme on aktiivista ja säännöllistä.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää