Hyppää sisältöön

Attendo Hillankukka

Attendo Hillankukka on tarkoitettu ikäihmisille, jotka tarvitsevat eritasoista hoivaa ja tukea asumisessa sekä päivittäisessä elämässä.

Yhteystiedot

Osoite

 • Hangaspisto 2

 • 96400 Rovaniemi

 • Lappi

 • Kartta

Tietoja

 • Paikkojen määrä: 60

  Vapaita paikkoja: Kyllä

  Huoneen koko: 22-26 m2

  Valmistunut: 2011

  24/7 hoitaja: Kyllä

  Palveluseteli käy: Kyllä

  Ryhmäkodit: 4

 • Erikoisosaaminen: Muistisairaat
 • Omavalvontasuunnitelma
Story image

Yksilöllistä hoivaa

Ammattitaitoisen hoivahenkilökunnan tuki ja apu on saatavilla ympärivuorokauden. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja ja laaditaan henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Arvokas vanhuus ja mielekäs arki ovat päivittäisen toimintamme kulmakiviä.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Hillankukassa on neljä ryhmäkotia, joissa kussakin on 15 asukashuonetta ja omat oleskelu- ja ruokailutilat. Hoivakodin asunnot ovat tilavia ja varustettu hyvällä hoitosängyllä ja patjalla. Muuten asukkaat saavat sisustaa huoneensa omilla tutuilla huonekaluillaan itsensä näköiseksi.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Arki kodissa on asukkaittensa näköistä. Yhteinen ajanvietto piristää ja virkistää mieltä. Järjestämme monenlaista mukavaa ja mielekästä toimintaa ja kuuntelemme asukkaittemme toiveita tapahtumien järjestämisessä. Toiminnassamme tärkeitä hetkiä ovat myös merkkipäivät ja juhlapyhät. Asukkaiden läheiset ovat aina tervetulleita mukaan kodin arkeen.

Story image

Kuntouttava toiminta

Arki hoivakodissamme on asukkaidensa näköistä. Korostamme kuntoutuksen ja aktiivisen arjen merkitystä, ja meillä työskentelee fysioterapeutti osana moniammatillisia tiimejämme. Fysioterapeuttimme vastaa siitä, että kuntouttava hoitotyö on osana arjen toimintoja ja että se perustuu asukkaan omiin voimavaroihin.

Fysioterapeutti ohjaa esimerkiksi liikunta- ja muistikuntoutusryhmiä ja vastaa siitä, että asukkaillamme on käytössään tarpeelliset ja oikeanlaiset apuvälineet. Fysioterapeutti vastaa myös asukkaittemme kuntoutussuunnitelmista sekä yksilöllisistä kuntoutustavoitteista.

Kuntoutukseen liittyvissä asioissa voitte olla suoraan yhteydessä yksikön fysioterapeuttiin:

Tommi Törmänen, fysioterapeutti (AMK) / 044 407 2497 tommi.tormanen@attendo.fi

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää