Hyppää sisältöön

Attendo Herajärvi

Attendo Herajärvi on viihtyisä ja turvallinen ikäihmisten hoivakoti, jossa talon asukkaat elävät mieltymyksiensä mukaista elämää.

Yhteystiedot

Unit contact image

Osoite

  • Mittarinpolku 3-5

  • 43100 Saarijärvi

  • Keski-Suomi

  • Kartta

Tietoja

Story image

Yksilöllistä hoivaa

Herajärvi sopii kodiksi sekä omatoimisille kevyttä apua tarvitseville ikäihmisille, että ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Hoivakoti sijaitsee kauniilla sivulanpellon alueella ja lähietäisyydellä ovat kaikki palvelut.

Story image

Yhteisöllistä ja kodinomaista elämää

Attendo Herajärvi on kaksikerroksinen, nykyaikainen ja kodikas hoivakoti. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee 9 palveluasumisen asuntoa, jotka ovat kooltaan 30m2. Tehostetun palveluasumisen asuntoja on 15, ne ovat kooltaan 20,5m2. Toisessa kerroksessa on 10 palveluasuntoa kooltaan 30m2 sekä ympärivuorokautisen hoivan asuntoja on 25, kooltaan on 20m2. Jokaisessa asukashuoneessa on tilava ja avara wc- ja suihkutila. Huoneet ovat yhden hengen huoneita, mutta ovat muutettavissa myös pariskunnan asuttavaksi. Attendo Herajärven molemmissa kerroksissa on viihtyisät ja kotoisat yhteiset tilat, jossa asukkaamme voivat viettää yhteistä aikaa. Hoivakodissa on myös viihtyisä saunaosasto. Asukkaiden käytössä on myös luonnonläheinen sekä helppokulkuinen ja turvallinen piha-alue, jossa kaksi pergolaa.

Story image

Toimintakykyä ylläpitävä arki

Pyrimme tekemään arjesta kaikille asukkaille mielekästä ja omannäköistään. Kannustamme omatoimisuuteen ja tarjoamme paljon iloista, kiinnostavaa ja fiksua toimintaa. Meillä käy ulkopuolisia esiintyjiä ja vierailijoita ja järjestämme monipuolista ja mukavaa ohjelmaa, kuten jumppaa, musiikkia ja lukutuokioita joihin voi osallistua oman jaksamisensa mukaan. Juhlapyhiä ja merkkipäiviä vietämme perinteisin menoin ja maistelemme juhlaan kuuluvia ruokia.

Tietoa meistä

Maukasta kotiruokaa

Maukasta kotiruokaa

Hyvä ruoka ravitsee kehoa ja mieltä. Yhteiset ateriat ovat tärkeä osa hyvää hoivaa. Katso täältä, mitä tänään on ruoaksi.

Lue lisää
Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Miten hoivakodin asukkaaksi pääsee, mitä tukia voin saada, voinko muuttaa yhdessä puolison kanssa? Olemme koostaneet yhdelle sivulle usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia.

Lue lisää
Lue lisää palveluistamme

Lue lisää palveluistamme

Tarjoamme yksilöllisiä asumis- ja hoivapalveluita ikäihmisille ympäri Suomen. Tutustu tarkemmin palveluihimme.

Lue lisää